Over mij

Tot snel!
Groetjes, Trudy

Kleurrijk, creatief, leergierig, sociaal en ondernemend

Studio Blick is opgericht in 2012. Sindsdien ga ik dag in dag uit met passie aan de slag voor mijn klanten, groot en klein. En dat doe ik niet alleen, maar samen met de beste leveranciers, signmakers, techneuten en tekstfanaten. Daarom spreek ik ook vaak over “ons”, we doen het samen.

Na jaren van ontwikkelingen staan we nog steeds met beide benen op de grond, maar pak ik doelgericht jouw vraagstuk beet.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Ik kom graag met je in contact!

“Samen aan iets moois werken
en jouw merk naar 'the next level' brengen”

Ik maak jouw identiteit professioneel
Logo en huisstijl

Een uniek ontwerp, afgestemd op jouw wensen. Je hebt maar één kans op een goede eerste indruk. Een goede huisstijl zorgt voor een betere uitstraling en meer succes!

Grafisch ontwerp

Creativiteit kent geen grenzen. Ik ontwerp van alles..! Bedenk het en ik geef er vorm aan. Van advertentie tot jaarverslag en van brochure tot boekomslag.

Webdesign

Je bent online vindbaar, met een professioneel en uniek design, afgestemd op jouw huisstijl. Bovendien is je website geschikt voor alle mobiele apparaten.

Onderhoud

Je kunt bij ons eenvoudig zelf je website beheren. En nee, daar hoef je absoluut geen technische kennis voor te hebben! Geef je het liever uit handen? Dan help ik je graag.

Social media

Een vaste layout voor je Insta posts, een content kalender vol inspiratie, of gewoon zo nu en dan een creatieve update om je socials een boost te geven!

Bedrijfskleding

Om de look helemaal af te maken, zorgen we dat ook je bedrijfskleding helemaal past in de sfeer van jouw huisstijl. Van chique tot casual en alles daartussenin.