Over Studio Blick!

Volg je hart, het klopt

Fullservice, no-nonsense

ik-blick-site2

Studio Blick! is een fullservice reclamebureau in Raamsdonksveer. In 2012 opgericht door mij, Trudy Okkers. Hier bevind ik me te midden van de Brabantse gezelligheid, maar sta daarbij ook in directe verbinding met drukkerijen, vormgevers en allerhande designers door het hele land. Het is een plek waar creativiteit, passie en specialismen samenkomen. Als grafisch ontwerper werk ik graag vanuit mijn intuïtie. Ik ben creatief en heb daarbij een luisterend oor. Ik ben gespecialiseerd in grafisch ontwerp en drukwerk, maar ik weet je huisstijl ook moeiteloos door te voeren in een functionele website.

Omdat het werk zo divers is, blijf ik telkens weer mijn blick verbreden en dat levert nieuwe inzichten op. Ik sta dan ook altijd open voor nieuwe uitdagingen. Hierdoor blijft het werk leuk en interessant! Met de juiste mix van creativiteit, betrokkenheid en flexibiliteit weet ik elk project succesvol af te ronden. Ik ben tevreden als de klant tevreden is!

Kennis en ervaring

Ik werk voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers en heb daardoor inmiddels de nodige ervaring op zak. Zo maak ik geboortekaartjes en trouwkaarten, flyers voor nieuwe bedrijven, maar ook heb ik diverse product verpakkingen gemaakt die je terugvindt bij o.a. Lidl.

Ik zit boordevol inspiratie en ontwerpen is dan ook echt mijn passie! Ik hou van open communicatie, werk resultaatgericht en ben kritisch en eerlijk naar mijn klanten. Ik hanteer eerlijke prijzen en kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Specialisaties

Grafisch ontwerp
Logo en Huisstijl
Drukwerk
Websites
Belettering
Creativiteit

Meer weten over Studio Blick en wat we voor je kunnen betekenen? Laat me met je meedenken en neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

reclamebureau-studio-blick-raamsdonksveer-linkedin-logo-