Je online visitekaartje

Een website laten maken

Als ontwerper maak ik niet alleen websites die er goed uitzien, maar ze moeten ook functioneel zijn, gebruiksvriendelijk en geschikt zijn voor zoekmachineoptimalisatie. Zo ben je goed vindbaar én ziet je website er gelikt uit!

Let's get digital!

Laten we samen aan de slag gaan en jouw droomwebsite maken! Of het nu gaat om een professionele website voor jouw bedrijf, een webshop of een persoonlijke blog, ik help je om jouw online visie werkelijkheid te maken. Als ervaren ontwerper en ontwikkelaar zorg ik ervoor dat jouw website er niet alleen fantastisch uit ziet, maar ook snel en gemakkelijk te gebruiken is.
Laat jouw online aanwezigheid groeien met een website die speciaal voor jou is gemaakt. Neem vandaag nog contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Een WordPress website laten maken
WordPress website

Al onze websites worden gebouwd in WordPress. WordPress is een open-source content management systeem (CMS) waarmee je prachtige websites, blogs of apps kunt maken. Ruim 43% van alle website wereldwijd maakt gebruik van WordPress, variërend van kleine persoonlijke blogs tot wereldwijde nieuwssites. En dat is niet voor niets! Het is heel gebruiksvriendelijk en biedt eindeloze mogelijkheden.
Het is dan ook eenvoudig om teksten of foto’s aan te passen, zelfs zonder technische kennis.

En kom je er zelf niet uit of besteed je het onderhoud aan je website toch liever uit? Dan bied ik je ook diverse opties zodat je er verder geen omkijken naar hebt. Je wordt altijd snel en persoonlijk geholpen.

Is mijn website vindbaar op Google?

Je wil natuurlijk niet alleen een mooie website, maar ook een die functioneel is én goed vindbaar voor je (potentiële) klanten. 99% van de mensen die zoeken op Google kijken niet verder dan de eerste pagina met zoekresultaten.

Het optimaliseren van je website voor zoekmachines als Google wordt search engine optimization genoemd (SEO). Hierbij zijn zoekwoorden belangrijk, maar ook het ‘in beweging’ zijn van je website. Hoe meer je website in ontwikkeling blijft, bijvoorbeeld met nieuwsberichten of vernieuwende content, hoe beter dit zijn positie in Google zal verbeteren.

SEO website
Wil je meer weten over websites?

Heb je nog vragen over het laten maken van een website? Of wil je meer informatie over het realiseren jouw specifieke doelen? Neem dan gerust contact met me op. Hieronder vind je alvast een overzicht met veelgestelde vragen.

Alle websites zijn uniek en op maat gemaakt, passend in de huisstijl van het bedrijf. De prijs van een website hangt dan ook voor het grootste deel af van je wensen, eisen, doelstelling en budget. 

Lever je bijvoorbeeld zelf teksten en foto’s aan of kan ik je daarbij helpen? Kwaliteit en uitstraling zijn hierbij in de basis altijd leidend, maar zo heeft elk onderdeel invloed op de prijs.

In een vrijblijvend gesprek bespreek ik graag met je wat de mogelijkheden zijn. Je ontvangt dan ook een offerte op maat.

De vanaf prijs voor websites is € 875,-.

Alle websites zijn uniek en op maat gemaakt, passend in de huisstijl van het bedrijf. De prijs van een website hangt dan ook voor het grootste deel af van je wensen, eisen, doelstelling en budget. 

Lever je bijvoorbeeld zelf teksten en foto’s aan of kan ik je daarbij helpen? Kwaliteit en uitstraling zijn hierbij in de basis altijd leidend, maar zo heeft elk onderdeel invloed op de prijs.

In een vrijblijvend gesprek bespreek ik graag met je wat de mogelijkheden zijn. Je ontvangt dan ook een offerte op maat.

De vanaf prijs voor websites is € 875,-.

Jazeker! En daar hoef je echt geen technische kennis voor te hebben. Alle websites worden namelijk gebouwd in het gebruiksvriendelijke WordPress CMS. Hierin bewerk je zelf eenvoudig teksten of voeg je een nieuwe foto toe.

Kom je er niet uit? Dan kun je me natuurlijk altijd bellen of mailen. Liever geen omkijken naar je site? Ik bied diverse mogelijkheden voor het onderhouden van je website.

Ja. Van like button tot live feed, er zijn diverse mogelijkheden om je Socials te koppelen met je website.

Ja, geen probleem! Jouw product(en) online aan de man brengen of een digitaal verlengstuk van je fysieke winkel. Ik denk graag met je mee.

Ja, dat kan. Er zijn diverse integraties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan MailChimp. We kunnen nieuwsbrieven ook (periodiek) voor je opmaken en versturen.

Hosting is in het kort gezegd; het huren van een stukje ruimte (opslag) op een server waarop de bestanden van je website zijn opgeslagen, waaronder ook je e-mail. Hosting heb je daarom altijd nodig als je een site gaat bouwen. De hosting zorgt er tevens voor dat je website stabiel draait.

Studio Blick biedt diverse hostingpakketten aan via onze eigen server. Voor grote en kleine websites.

Een van de grootste redenen waarom het uitvoeren van WordPress-updates belangrijk is, is dat je hiermee de veiligheid van je website waarborgt. Zodra een plugin verouderd is het mogelijk dat op een gegeven moment plugins of functies niet meer goed (samen)werken. Ook is het voor hackers de ideale manier op ‘binnen’ te komen via verouderde software.

Standaard kan ik alle updates voor je doen rondom WordPress, plugins en het achterliggende systeem. Afhankelijk van de omvang van je site en de geïnstalleerde plugins zal de frequentie van updaten bepaald worden.

Voor standaard websites maak ik een wekelijkse backup en loop ik de website elk kwartaal helemaal na. Dat wil zeggen; een backup, alle updates doorvoeren en testen of alles nog optimaal werkt. Hiervoor geldt een tarief van €20,- per maand, gefactureerd per kwartaal of per jaar. 
Heb je een webshop of een site waar elke week een nieuwe actie, slider of product op geplaatst moet worden? Dan maak ik graag en passend plan op maat.

Bekijk het portfolio met gerealiseerde websites: