Webdesign

Webdesign, hosting en onderhoud

Van webdesign tot realisatie, de perfecte uitstraling!

Bij Studio Blick! kunt u terecht voor het ontwerp, de ontwikkeling en het beheer van uw website. Hiervoor maken we voornamelijk gebruik van WordPress, het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld!
Het WordPress CMS is zeer gebruiksvriendelijk. Het is dan ook eenvoudig om o.a. zelf foto’s en teksten aan te passen. Dat heeft u dus, mits gewenst, in eigen beheer. Voor een optimale bereikbaarheid en continuïteit van uw website kunt u ook kiezen voor een onderhoudsovereenkomst. Dan zorgen wij ervoor dat uw site altijd up-to-date is. Naast WordPress bevatten onze hosting pakketten meer dan 285 gratis scripts! Door gebruik van deze scripts kun je bij elk pakket zonder kennis van het bouwen van websites je eigen fotoalbum of blog opzetten.

wordpress-logo-notext-rgbjoomla-drupal-magento-gratis-scripts

cpanel

Zeer uitgebreid en gebruiksvriendelijk controlepanel!

Met het slimme webhosting controlpanel van cPanel kun je alles zelf regelen. Door de gebruiksvriendelijkheid is dat controlpanel voor iedereen bruikbaar. Studio Blick maakt al jaren gebruik van Cpanel en kan dus altijd ondersteunen waar nodig. Je eigen website beheren was nog nooit zo eenvoudig!

✔ Je maakt gebruik van een 1-klik installatie systeem
✔ Je beheert je eigen e-mail account
✔ Je beschikt over diverse webmail clients, e-mail en database mogelijkheden
✔ Je kunt de productiviteit van je website meten met website statistieken
✔ Je kunt ook zelf eenvoudig backups maken


Altijd bereikbaar!

Door jouw website te laten hosten bij Studio Blick, zorg je ervoor dat deze altijd bereikbaar is op het internet. Voor je vrienden, je familie en natuurlijk voor je opdrachtgevers. Zonder webhosting is dit niet mogelijk.

Veel bezoekers tegelijkertijd op je website? Geen enkel probleem. Voor de webhosting maken we gebruik van cloud linux servers en dat zorgt er op deze manier voor dat jouw website en applicaties ook bij grote hoeveelheden bezoekers altijd optimaal blijft draaien.

Heb je vragen over webdesign, webhosting of domeinregistratie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder op weg op het web!

247-service