Grafisch Ontwerp

Grafisch ontwerp & Drukwerk

Creatief grafisch ontwerp

Onderscheidende reclame is belangrijk voor uw bedrijf. Maar nog belangrijker is het naadloos doorvoeren van uw identiteit in alle grafische uitingen. En dat begint bij een goed logo ontwerp.

Een goed logo is herkenbaar en past bij uw bedrijfsprofiel. Zo ziet het logo van een kinderdagverblijf er speels en vrolijk uit, waar het logo van een financieel adviseur juist strak en zakelijk zal zijn.

Het logo ontwerp is dus de eerste stap, maar grafisch ontwerp is meer dan alleen een goed logo. Daarom ontwerpen wij ook visitekaartjes, briefpapier en enveloppen die passen binnen de huisstijl. En we gaan natuurlijk ook een stapje verder met het ontwerpen van o.a.; Flyers, folders, brochures posters, stickers, roll-up banners, vlaggen en spandoeken, reclameborden, compliment-cards, en ga zo maar door! Uiteraard verzorgen we ook het drukwerk van al deze uitingen.

logo-ontwerp-erwin-natuurlijk-grafisch

fysiospecialist-sloothaak-raamsdonksveer-ontwerp-reclamebureau-logo-huisstijl-belettering-website-visitekaartje-folder-ontwerp-5

Kwalitatief perfect drukwerk tegen scherpe tarieven!

Doordat we voor vele klanten drukwerk verzorgen kunnen we slim inkopen, en dat levert voordeel op! Met onze grafische vormgeving springt jouw flyer, brochure of poster zeker in het oog. Wij denken ook graag met je mee over bijvoorbeeld plaatsing van posters of verspreiding van flyers voor het beste resultaat van je marketingcampagne. Ben je benieuwd naar onze diensten op het gebied van drukwerk? Informeer bij Studio Blick vrijblijvend naar de mogelijkheden om jouw bedrijf op professionele wijze te promoten!


Drukwerk aanleveren en begeleiding

We krijgen vaak te horen “de flyers stuur ik zelf wel naar de drukker als het ontwerp klaar is”. Helaas zult u echter niet de eerste zijn die teleurgesteld terugkomt. Bij het printen van drukwerk hoort namelijk een goede instructie. De papiersoort, de dikte van het papier, de resolutie van afbeeldingen, de afloop, de kleurstelling en ga zo maar door. Dit zijn allemaal zaken die van belang zijn bij het aanleveren van goed drukwerk.
Studio Blick heeft jaren ervaring met drukwerk en kent inmiddels alle valkuilen en probleemgevallen. U kunt er dus vanuit gaan dat wanneer wij uw drukwerk verzorgen, u een resultaat van hoogwaardige kwaliteit ontvangt. We nemen u graag die zorg uit handen.

magazines-drukwerk-grafisch-ontwerp