Diensten

Veelzijdig reclamebureau – alles onder één dak

Advies

Studio Blick is erg veelzijdig en altijd op zoek naar de beste manier om de boodschap over te brengen. Of dat nu is in de vorm van een brochure, flyer, een website of nieuwe huisstijl; we denken graag met je mee en geven daarbij uiteraard een goed advies.
Maak een afspraak

Logo en Huisstijl

Opvallen en indruk maken! Een goede huisstijl is het visitekaartje van je bedrijf. Het geeft je identiteit en professionaliteit weer. Een goed vormgegeven logo en huisstijl zijn daarom van essentieel belang om een goede (eerste) indruk achter te laten.
Lees meer…

Grafisch ontwerp

Een eigen identiteit, doorgevoerd in alle grafische uitingen. Denk hierbij aan flyers, visitekaartjes, briefpapier, posters, advertenties, verpakkingen, uitnodigingen, folders, maar ook illustraties, restyling en verpakkingen behoren tot de mogelijkheden!
Lees meer…


Drukwerk

En als we dan iets moois hebben gemaakt, willen we dat natuurlijk aan iedereen laten zien! Drukwerk is er in vele soorten en maten; van flyer tot visitekaartje, mat, glanzend, gevouwen, met neon kleuren of gesneden in een speciale vorm?
Lees meer…

Webdesign

Een website moet aansluiten bij de huisstijl van je bedrijf. Daarnaast moet deze ook gebruiksvriendelijk en functioneel zijn. En met een eenvoudig beheersysteem op de achtergrond is het mogelijk om zelf teksten en foto’s te plaatsen.
Lees meer…

Webhosting en onderhoud

Studio Blick zorgt ook voor de hosting en het onderhoud van de website. Zo heb je alles onder één dak. En dat is wel zo prettig voor een optimale bereikbaarheid en continuïteit van je website. Wij zorgen ervoor dat de site altijd up-to-date is!
Lees meer…


Signing

Om het plaatje helemaal compleet te maken beletteren we onder andere (bedrijfs-)auto’s, maken we naambordjes, diverse soorten reclameborden en gevelbelettering, en maken we prints en stickers voor op ramen, muren, vloeren, etc.

Wenskaarten

Op zoek naar een uniek ontwerp voor een geboortekaartje, trouwkaart of uitnodiging? Kaartje van Saartje maakt elk kaartje bijzonder met een persoonlijk ontwerp en dat ook nog eens voor een betaalbare prijs! Meer weten over wenskaarten?
Bezoek de website!

Verpakkingen

Wat voor product wil je op de markt zetten? Moet de verpakking er chique uit zien of juist eenvoudig en to-the-point? Verpakkingen zijn niet zomaar een bedrukt stuk karton of plastic, verpakkingen moeten de consument aanspreken. Studio Blick denkt mee!


Bedrijfskleding

Studio Blick levert ook (bedrijfs-)kleding. Denk daarbij aan t-shirts en broeken, maar ook aan tassen, jassen en petten. Daarnaast hebben we nauwe contacten met bedrijven die de kleding voor je kunnen borduren of bedrukken.

Fotografie

Fotografie is een belangrijk onderdeel van visuele communicatie. Een goede foto zegt vaak meer dan duizend woorden. Dat geldt voor foto’s op flyers en in magazines, maar ook op je website is het belangrijk de aandacht te trekken met fotografie.